BARN 3D
Harm Jan Hogeboom
11/05/2023
1 min
0

HELP! Ik wil verbouwen

11/05/2023
1 min
0

Iedereen kent het wel, je loopt rond in je woning en denkt. HELP! ik wil verbouwen. Maar waar begin je? Ga je opzoek naar een aannemer, bel je een architectenbureau of ga je zelf schetsen in de hoop dat de gemeente de schetsen accordeert voor een vergunningsaanvraag? Een bouwadviseur kan u uit de brand helpen. Zij hebben alle kennis en kunde om zich heen verzameld om uw droom uit te laten komen in plaats van het te laten eindigen in een nachtmerrie.

Om tot een goede oplossing te komen waarover u tevreden bent, is het belangrijk om iemand om u heen te hebben die u vertrouwt en geen belangenverstrengeling heeft. Waarom een aannemer kiezen voor dat u een keuze heeft gemaakt voor ontwerp. Waarom een ontwerp laten maken door een architect als u nog niet al u wensen paraat heeft.

Een bouwadviseur zal u altijd meenemen om van A tot Z het project compleet te krijgen, zonder grote missers. Of het nu gaat om het maken van een opening in een bestaande dragende muur, een uitbouw van de woning of een volledige renovatie met een juiste opzet van de werkzaamheden zullen de lasten voor u het minst zwaar zijn. De stressfactoren kunnen worden weg genomen, waardoor verbouwen ineens in het teken staat van het maken van keuzes over vloerafwerking, wanden, kozijnen in plaats van vragen over constructieve oplossingen, opbouw van de wanden en ontbrekende onderdelen die wel uitgevoerd moeten worden.

BARN Bouwadvies kan u ondersteunen en samen de bouw de baas worden. De stress kan u aan ons overlaten, van aanvraag van de vergunning tot en met de het afwerken van de woning of het bedrijfspand. Wij draaien onze hand er niet voor om, zolang u maar weet welke kleuren u mooi vindt.

Reacties