Afbouw

Geef uw kantoor de perfecte finishing touch met BARN Bouwadvies en ASM Afbouw B.V. Samen vormen wij het ultieme team om uw visie tot leven te brengen. Van systeemwanden tot vloerafwerking, van Metalstud-wanden tot akoestische spuitplafonds, wij beheersen elk aspect van de afbouw. Geen ruimte is te klein, geen uitdaging te groot. Met onze expertise en toewijding transformeren we elke ruimte tot een inspirerende omgeving waar u elke dag met trots aan het werk gaat. En als kers op de taart, bieden we ook nog eens de mogelijkheid om u te verbinden met getalenteerde ontwerpers die uw idee├źn vertalen naar adembenemende ontwerpen. Laten we samen uw kantoor dromen realiseren

Onze diensten

Systeemwanden

Leveren en monteren van systeemwanden. Van volglas wanden tot cassettewanden. Ook gesloten systeemwanden kunnen worden geleverd.

Metalstud wanden

Metalstud scheidingswanden voldoen aan de hoogste geluideisen en met de juiste montage kunnen ze dienen als brandscheiding. Kunnen geleverd en gemonteerd worden, inclusief kozijnen en deuren naar keuze. 

Vloerafwerking

Vloeren zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, maar met de juiste vloeren kunt u ook akoestische problemen voorkomen. Wij leggen alle soorten vloerafwerking. Van gietvloeren tot en met tapijt.

Speciaal meubilair

Speciaal meubilair wordt opmaat gemaakt naar uw wensen. Het meubilair past perfect in het interieur.

Wandafwerking

Een kantoor is niet zonder de juiste afwerking van de wanden. Met behang, 3d elementen of een rustige kleur wordt uw kantoor echt een eyecatcher voor klanten of bezoekers. 

Meubilair

Wat is een kantoor zonder het juiste meubilair. Van bureaus tot eettafelstoelen, van bureaustoelen tot archiefkasten, wij kunnen alles voor u leveren en op de juiste plek neer zetten.

Wie zijn wij?

Harm Jan Hogeboom

Harm Jan Hogeboom stuurde aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Begon als bouwkundig tekenaar, werd werkvoorbereider/projectleider in de afbouw en werkte op diverse locaties met verschillende uitdagingen. De opgedane ervaring en contacten gebruikt hij nu om projecten voor opdrachtgevers zo goed mogelijk af te ronden.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Bedankt en tot de volgende verbouwing!
Geweldige communicatie en meedenkend! Ook toen de tekeningen aangepast moesten worden 2maal. De dag later had ik de aangepaste tekeningen al binnen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Tekening plus ondersteuning
Harm Jan was zeer vlot met de tekeningen die ik vroeg voor de aanvraag van mijn dakkapel. Toen er op het allerlaatste moment nog een wijziging kwam was Harm Jan heel begripvol en flexibel en heeft het direct aangepast zonder bijkomende kosten te rekenen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Renovatie woning
Erg goed in de communicatie, snelle handelingen en zorgt voor een goed contact tussen ons en de aannemer. We beleven daarmee een prettige verbouwing van onze woning
Ms. Nameless
Add Your Stars