Verduurzamen

Na-isolatie van binnenuit

Verduurzamen

BARN Bouwadvies kan u adviseren in de te nemen stappen voor verduurzaming van uw woning. Door de inflatie lijken de maandlasten de pan uit te rijzen, met een eenmalige investering in verduurzaming van uw woning, heeft u naast lagere maandlasten ook een verhoofd comfort. In samenwerking met ASM Afbouw B.V. kunnen wij uw wensen uitvoeren. Van buitenwanden tot en met het schuine dak, compleet afgewerkt om gesausd te worden. Ook af van het gas en over op een warmtepomp met zonnepanelen? Bij ons bent u aan het juiste adres.


Wie zijn wij?

Harm Jan Hogeboom

Harm Jan Hogeboom stuurde aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Begon als bouwkundig tekenaar, werd werkvoorbereider/projectleider in de afbouw en werkte op diverse locaties met verschillende uitdagingen. De opgedane ervaring en contacten gebruikt hij nu om projecten voor opdrachtgevers zo goed mogelijk af te ronden.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Bedankt en tot de volgende verbouwing!
Geweldige communicatie en meedenkend! Ook toen de tekeningen aangepast moesten worden 2maal. De dag later had ik de aangepaste tekeningen al binnen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Tekening plus ondersteuning
Harm Jan was zeer vlot met de tekeningen die ik vroeg voor de aanvraag van mijn dakkapel. Toen er op het allerlaatste moment nog een wijziging kwam was Harm Jan heel begripvol en flexibel en heeft het direct aangepast zonder bijkomende kosten te rekenen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Renovatie woning
Erg goed in de communicatie, snelle handelingen en zorgt voor een goed contact tussen ons en de aannemer. We beleven daarmee een prettige verbouwing van onze woning
Ms. Nameless
Add Your Stars