Begeleiding
verbouwing

U wil graag uw woning verbouwen en renoveren, maar weet niet waar te beginnen. BARN Bouwadvies kan u begeleiden van de eerste stap door de wensen te vertalen naar papier tot en met de begeleiding tijdens de verbouwing.

Wij zorgen voor de juiste informatie voor de partijen die aan het werk gaan. Denk aan de juiste tekeningen, technische omschrijvingen, planning en materiaalstaten.

Projectmanagement
verbouwing

Het verbouwen van een kantoor naar een werkomgeving waar uw werknemers zich fijn voelen is een grote stap. Om de juiste stappen te nemen kan BARN Bouwadvies u begeleiden vanaf de wensen voor de verbouwing tot en met de oplevering van uw kantoor inclusief meubilair.

Wij nemen de volledige zorgen voor u uit handen.

  1. Transitie
    vastgoed

BARN Bouwadvies heeft ervaring met transitie van vastgoed. Door de leegstand in de winkelstraten en de kantoorgebouwen wordt er steeds vaker gekozen voor transitie naar appartementen. Om dit in goede banen te begeleiden zijn er diverse stappen nodig.

BARN Bouwadvies kan u begeleiden van het aanpassen van de bestemming bij de gemeente, het aanleveren van de juiste tekeningen voor de uitvoerende partijen, begeleiding van de partijen op locatie en de oplevering aan de nieuwe bewoners.