HELP ik wil verbouwen

Verbouwen kan tegenwoordig steeds makkelijker, gezien het feit dat de huizenprijzen in de laatste jaren tot recordhoogte zijn gestegen, kunnen mensen vaak een bouwdepot krijgen bij de hypotheekverstrekker. Hierdoor is er geld beschikbaar om een verbouwing uit te voeren, maar waar begint u als u wil verbouwen? Zorg voor een goed aanspreekpunt. Iemand die u kan ontzorgen in de jungle van de aannemers, klusbedrijven, constructeurs en tekenbureaus. Bij BARN Bouwadvies heeft u een aanspreekpunt, wij zorgen voor aanlevering van de juiste documenten (tekeningen, berekeningen, aanvragen), zorgen dat de keuzes die u moet maken helder en overzichtelijk zijn, ontzorgen u met het selecteren van een aannemer en begeleiden indien gewenst de verbouwing op locatie.


De juiste documenten zorgen ervoor dat u weet wat u krijgt (3d schetsen zijn inbegrepen), een soepel verlopen vergunningsaanvraag en juiste gegevens voor de aannemer om een offerte te kunnen opstellen. Of u nu uw kozijnen wil vervangen, een uitbouw op de begane grond of de eerste verdieping wil of een interne verbouwing van uw kantoor? Wij kunnen u de zorgen uit handen nemen en indien gewenst turnkey opleveren. Wij starten met een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Daarin worden de wensen geïnventariseerd, worden de onderdelen die u graag wil uitbesteden en alle mogelijke onderdelen worden apart geoffreerd zo kunt u ook na het gesprek nog kiezen voor een andere aanpak.


Wij maken voor de aannemer een werkomschrijving, op basis van de tekeningen die u goedkeurt kunnen we daarmee een eerlijke offerte aanvragen. Alle losse onderdelen worden ook nog eens apart opgevraagd om geen scheve verhoudingen te krijgen in de offertes van aannemers. Wij staan voor u klaar, samen zorgen we ervoor dat uw verbouwing soepel verloopt.