Wie zijn wij?

 

Wij zijn een jonge gedreven organisatie die graag zakelijke en particuliere opdrachtgevers helpt, met een grote hoeveelheid aan verschillende werkgevers hebben we veel kennis opgedaan en daarmee willen wij helpen met uw wensen. Wij zorgen ervoor dat de nieuwbouw of verbouw van uw pand zonder al te veel stress verloopt. Vanaf het schetsontwerp tot en met de oplevering van uw huis, kantoor of bedrijfshal kunnen wij uw ondersteunen en helpen de bouw de baas te worden.

Onze missie:

 

Onze missie is: De bouw de baas worden. Daarmee willen wij zeggen dat iedereen een nieuwbouwplan of een verbouwing kan realiseren met de juiste tips en tricks. Door de verbouwing (deels) uit te besteden bij ons nemen wij de stress bij u weg. 

 

In de huidige tijd met problemen met de capaciteit van het stroomnet, de stikstofcrisis en de hoge prijzen kunnen wij u ook ondersteunen in de transitie van bestaande kantoor/winkelpanden naar appartementen. Deze manier van bouwen heeft veel voordelen, het voorkomt onnodige leegstand, het geeft geen extra druk op het stroomnet en heeft minder stikstofuitstoot als nieuwbouw. Samen kunnen we kijken naar een betere toekomst voor het milieu. 


Indien u meer wilt weten, kunt u hier contact met ons opnemen.

Wat doen wij?

 

Wij begeleiden zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers tijdens het bouwproces. Met de kennis en kunde die wij in huis hebben kunnen wij alle facetten van de bouw aanbieden. Van tekenwerk voor een omgevingsvergunning, overleg met overheidsorganen over transitie tot en met bouwbegeleiding en aannemersselectie. 

 

Voeg een productbeschrijving toe met informatie die handig is voor je klanten. Benoem de eigenschappen van je product die ervoor zorgen dat klanten het willen kopen. Schrijf je eigen tekst en maak deze op in de Winkelinstellingen van het Stijl-tabblad.

Contact

Naam  
E-mail  
Hoe heb je ons gevonden?  
Bericht  
Bijlage